Welkom op mijn site.

Mijn naam is Hans van Doorn geboren en getogen in Boxtel en al jaren ervaring in allround fotografie. In het begin nog analoog met het zelf ontwikkelen en afdrukken van foto’s.
Nu digitaal werk ik met Canon camera en diverse lenzen. Fotografeer in RAW formaat, bewerk deze en sla alles op in Adobe Lightroom. Fotografie is niet mijn hoofdberoep maar doe dit al jaren als nevenberoep. Werk momenteel als freelance fotograaf voor een de krant Brabants-Centrum, Podium Boxtel, Boxtheater, De Serenade en diverse andere verenigingen. Mijn voorkeur gaat uit naar evenementen, theater/toneel, en straat fotografie.

Zoekt u een fotograaf, wilt u een foto gebruiken, bestellen of heeft u andere vragen of opmerkingen neem vrijblijvend contact met mij op. Bereikbaar via  06 – 22483692, per email hansvandoorn54@gmail.com of vul het contact formulier in.

Hier op deze site slechts een kleine selectie van al mijn foto’s. Om alvast een indruk te krijgen kijk hier of op facebookpagina boxtelonline, havado54 en Instagram hansvandoornfotografie.

Hans van Doorn Fotografie staat ingeschreven bij KvK onder nummer KvK 67041574.